The Killing Dance


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelmeztetések
Staff
Fajok
Alakváltók
0 fő
0 fő
Vérfarkas
0 fő 0 fő
Vérhiéna 0 fő 0 fő
Vérpumák 0 fő 0 fő
Vértigrisek 0 fő 0 fő
Vadászok és Nekromanták 0 fő
0 fő
Vámpírok és halandó szolgák 0 fő 0 fő
Emberek 0 fő 0 fő
Összesen 0 fő 0 fő
A hónap válaszadói
Friss postok
Christina Winter
Szer. Dec. 11, 2013 9:08 am
írta: Richard McLaglen
Shawn Garwood
Kedd Okt. 29, 2013 10:33 pm
írta: Richard McLaglen
Gilbert J. Schwarzwald
Pént. Aug. 02, 2013 7:48 am
írta: Richard McLaglen
Candice Steele
Szer. Júl. 31, 2013 11:17 pm
írta: Franco Malvasi
Razan Layton
Vas. Júl. 14, 2013 10:19 pm
írta: Franco Malvasi
Ao no Exorcist
Szer. Jún. 05, 2013 1:29 pm
írta: Vendég
Anything Could Happen
Vas. Feb. 10, 2013 1:51 am
írta: Vendég
There is no light without darkness - HP RPG
Csüt. Feb. 07, 2013 7:01 am
írta: Vendég
*** Grimm ***
Hétf. Feb. 04, 2013 4:28 am
írta: Vendég

Share | 
 

 Christina Winter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Tagata nőstény
Tagata nőstény
avatar
Hozzászólások száma : 17
Join date : 2013. Dec. 10.
Age : 85
Infos fermées
TémanyitásTárgy: Christina Winter   Kedd Dec. 10, 2013 11:39 pm

Christina Winter
...............

...............

Bevezető

Általános dolgok a karakteredről
...............
★Teljes név:Christina Winter
★Becenév:Tina, Ris, Doki
★Születésnap:1933.08.12.
★Kor:80
★Nem:
★Nemi beállítódás:biszexuális
★Klán: Tagata
★Faj, és titulus:Oroszlán, nőstény
★Foglalkozás:Orvos

...............

Személyleírás

Karaktered külső jellemzése
...............
★Szeme:Nagy, barna őzikeszemekkel rendelkezik.
★Haja:Sötétbarna, és jelenleg hosszú
★Érdekesség:Húzódik három heg az oldalán a csípőcsontja felett, a hasától a dereka közepéig, majdnem a gerinc vonaláig.
★Alkata:Alacsony és vékony, alig százhatvanöt centi. Edzeni jár, így jól kifejlett izomzattal rendelkezik, a sport miatt formás.
★Ruházat:Igyekszik mindig stílusosan és elegánsan öltözködni,nem szereti a szakadt göncöket. Ő az a nő akit sosem látni lomposan.
★Oroszlán kinézet:Kivételes példány, ugyanis egy fehér oroszlánhoz van szerencsénk. Átváltozva, szép, izmos nősténnyé alakul, nagyon szeret vadászni és ügyes is benne.

...............

Egyéni tulajdonságok

Karaktered belső jellemzése
...............
★Jellem: Valamikor régen, határozott nőstény volt, céltudatos. Nagyra törő tervekkel, fantáziált családról, szép karrierről. Mára azonban ebből szinte semmi sem maradt. A határozott nő valahol még ott van benne, főként ha gyógyít. Doktorként nem lehet bizonytalan, nem hagyhatja rá a páciense a téves elgondolásait. Kitűnő szakember és ezt tudja is. Mára már szinte csak ez maradt neki. Alapjáraton kedves, bár kissé talán rideg és távolságtartó teremtés. Viszonylag sokáig kitartott, nem is magáért, hiszen az elején belátta, okos és tanult nő lévén, hogy a dacolással csak a saját helyzetét rontja. Inkább csak a többiekért. Az életben maradt nőstényért, habár eleinte nem voltak egymás kedvencei, azért a másik nő a szívéhez nőtt. Amikor négyszemközt voltak Ris mindig csitította a nőstényt, igen ő valójában már sokkal hamarabb megadta magát,de azt még sem tűrhette,hogy a másikat bántsák, mindig kiállt mellette.
Aztán eljött az idő amikor Ambrose teljesen megtörte mindkettőjüket, Isa is kezelhetőbb lett, Ris pedig szinte sosem ellenkezett. Keira átváltozása után, hárman maradtak egymásnak. Lefoglalta, hogy a másik két nőstény düh kitöréseit kezelje.
És, hogy milyen most? Szinte az első volt aki elfogadta az új vezért, nem véletlen, meglátta a potenciális lehetőséget benne.
De vele is hasonlóképpen viselkedik, hiszen még nem tudhatja pontosan, hogy mit várhat tőle. Határozott, de engedelmesen, csendes s igyekszik a konfliktusokat elkerülni. Azonban ha valami olyasmi történik ami másokra nézve negatív hatású nagyon ki tud akadni.
Általánosságban pedig, nem érdemes egy hímnek hirtelen mozdulatokkal hadonásznia, mert olyan, mint egy macska, azonnal összerezzen félreugrik. Összerezzen egy férfi érintésére, de talán egyszer majd kinövi.
★Szokásaid, hobbid: Szeret sportolni, rendszeresen futni jár, szeret biciklizni és vadászni, elég jó is benne.
★Szereted/nem szereted:Imádja a fagylaltot és a browniet, főleg fagyival. Szereti a másik két régi nőstényt, sokszor szeret pótanyukát játszani ~Nem szereti az erőszakot, ha másokat bántanak, a répát és a rovarokat.
★Céljaid:Nincs sok célja, sajnos a célokat kiölték belőle. Teszi amit kell, és ahogyan kell. Ennyi...

...............

Életed története

Karaktered előtörténete
...............


Még hűen él bennem a kép amikor Razan megjelent a birtokon a két társával. Emlékszem furcsállottam a kinézetét, a fekete haját, sok tetoválását és piercingjeit, s persze azt is, hogy itt van. Egy magányos hím. Kint voltunk a lányokkal, Keira, Isa és én, pontosabban éppen akkor léptem ki a verandára, hogy elmenjünk vadászni. Ez jelentette szinte az egyetlen szabadságot számunkra. A vadászat, természetesen szigorúan csak a birtokon belül. Ilyenkor úgy futhattunk és szórakozhattunk, ahogyan csak akartunk, élvezet volt, minden ilyen alkalom.
És ez a fekete hím, most meggátolt minket abban, hogy elmenjünk szórakozni a megjelenésével. S még is izgalommal töltött el a felbukkanása, hiszen egyértelműen nem vacsora partira jött.
Azt hiszem, hogy a lefagyás egy teljesen érthető reakció volt a részemről, ahogyan az is, hogy a két nőstény a hátamba vágódott előrébb lökve engem is. Nem számítottak a hirtelen megtorpanásomra, de hangos ellenkezésük és szidalmaik azonnal megszűntek, ahogyan ők is felfedezték az idegent. Nem tudom, hogy bennük is ugyan az játszódott-e le, ami bennem, minden esetre, a hirtelen támadt csend a fiúknak is szemet szúrt. Gyanús volt, hogy a vidám csevej és nevetgélés egyszerre elvágták, mind egy magnó szalagját. Igen, még mindig tudtunk nevetni. Az tévhit, hogy az embernek egyszer csak elhal a hangja, nem hal el... ha túl akarja élni, ha másokban is tartani akarja a lelket, akkor bizony igyekszik nevetni és mosolyogni. Nem feltétlen magáért, hanem a többiekért, egymásért.
Ahogyan meghallottuk Ambrose döngő lépteit a hátunk mögött, szétrebbentünk, mint az ijedt madarak, értetlen, jelenleg egészen emberi hangja még is, mint ostorcsapás szántott közénk.
S innentől minden ment a maga útján. Emlékszem, hogy a veranda egyik oszlopa mögé húzódtam, s azt ölelve, annak takarásában néztem végig a párviadalt. Néma, csend telepedett közénk, mindenki máshol izgulta végig az eredményt. Szurkolnunk kellett volna, Ambrosenak, de egyikünket sem vitt rá a lélek. Engem legalábbis semmiképpen, mert én nem neki szurkoltam, azt kívántam, hogy meghaljon. Hogy végre valaki megfizessen neki, habár a halál is túlságosan jó neki. Nem, őt kínozni kéne, és jól seggbe dugni, hogy érezze azt amit másokkal tett, hogy tudja milyen volt, neki is tudnia kéne. S még is most beértem ennyivel, hosszú évek óta először csillant fel a remény bennem, hogy talán lehet más életünk is. Hogy talán az új vezér jobb lesz, bár ez nem garancia. De Ambrosenál mindenki csak jobb lehetett.
Tehát szurkoltam, csak nem neki, hanem az új fekete hímnek. Ujjaim elfehéredtek miközben nyomon követtem a párviadalt.
Rettegtem, hogy mi lesz akkor ha Ambrose nyer, nyilván megakarja ünnepelni majd... vagy lehet, hogy dühös lesz amiért nem lelkesedünk majd eléggé, vagy mert közben nem hangoztattuk, hogy őt akarjuk győztesnek... Őrült elméjéből bármi kipattanhatott.
A viadal egy örökkévalóságnak tűnt, s még is oly hirtelen lett vége, hogy fel sem fogtam. Csak álltam ott ledöbbenve, s tetemet nézve, és az agyam nem fogta fel, hogy ezzel vége. Ambrosenak annyi, hogy nem fog minket többé terrorizálni. Még sem kurjantottam fel örömömben, még sem rohantam le, hogy üdvözöljem az új vezért, a hosszú éves terror az ilyen túlságosan is szélsőséges érzelem kinyilvánításokat kiölte belőlem. Nem hittem el, hogyha most felkurjantok örömömben akkor nem fog Ambrose felpattanni a földről, és dühtől reszketve, vérben forgó szemekkel elkapni és elrángatni...
Csönd volt, szinte tapintható, úgy tűnt nem csak én nem hiszem el, hogy ennek itt vége. A másik két lány is csak döbbenten és mozdulatlanul állt.
Csupán akkor rezzentem és eszméltem amikor az új hím felüvöltött, jogosan követelve, hogy a birtokon tartózkodó összes macska hódoljon be neki.
Először senki sem mozdult, hiszen a döbbenet köde még mindig nem szállt fel a szemünkről. Én eszméltem legelőször, bizonytalanul kiléptem az oszlop takarásából. S ugyan ilyen félszegen váltottam alakot egy pillanat alatt. Nem esett nehezemre behódolni egy új hímnek, elvégre ezt akartam. Hogy ő nyerjen, hogy valaki más kerüljön a klán élére.
Talán csak egy pillanat volt, nem is tudom, hogy a többiek is csatlakozzanak, mármint a lányok.
De most annyira nem figyeltem rájuk, még én is le voltam eléggé sokkolódva a váratlan eseményektől. Igyekeztem pillantásommal, a viselkedéséből felmérni az új vezért, habár tudtam ez szinte lehetetlen. Majd az idő eldönti, hogy milyen lesz velünk. Bár azt hiszem hamar ki fog derülni a dolog.
A harc utána események összemosódnak, olyan visszaemlékezni rá, mint egy álomra, ködös és bizonytalan. Csak a fájdalom rémlik fel tisztán, ahogyan az új jel a régit kiégette, és a karomba forradt az új.


...............
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Matau vezér
Matau vezér
avatar
Hozzászólások száma : 442
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 525
Tartózkodási hely : Alcatraz-sziget, Lion's Bar
Infos fermées
TémanyitásTárgy: Re: Christina Winter   Szer. Dec. 11, 2013 9:08 am

KARAKTERLAP ELFOGADVA
Szépen összefoglaltad a dolgokat Very Happy
Ne felejtsd el az avatarodat lefoglalni, ha megtörtént már is kezdheted a játékot!
Karakterlapod elfogadva, kellemes szórakozást mi nálunk!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Christina Winter
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Killing Dance :: Tagata oroszlán klán-
Ugrás: