The Killing Dance


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelmeztetések
Staff
Fajok
Alakváltók
0 fő
0 fő
Vérfarkas
0 fő 0 fő
Vérhiéna 0 fő 0 fő
Vérpumák 0 fő 0 fő
Vértigrisek 0 fő 0 fő
Vadászok és Nekromanták 0 fő
0 fő
Vámpírok és halandó szolgák 0 fő 0 fő
Emberek 0 fő 0 fő
Összesen 0 fő 0 fő
A hónap válaszadói
Friss postok
Christina Winter
Szer. Dec. 11, 2013 9:08 am
írta: Richard McLaglen
Shawn Garwood
Kedd Okt. 29, 2013 10:33 pm
írta: Richard McLaglen
Gilbert J. Schwarzwald
Pént. Aug. 02, 2013 7:48 am
írta: Richard McLaglen
Candice Steele
Szer. Júl. 31, 2013 11:17 pm
írta: Franco Malvasi
Razan Layton
Vas. Júl. 14, 2013 10:19 pm
írta: Franco Malvasi
Ao no Exorcist
Szer. Jún. 05, 2013 1:29 pm
írta: Vendég
Anything Could Happen
Vas. Feb. 10, 2013 1:51 am
írta: Vendég
There is no light without darkness - HP RPG
Csüt. Feb. 07, 2013 7:01 am
írta: Vendég
*** Grimm ***
Hétf. Feb. 04, 2013 4:28 am
írta: Vendég

Share | 
 

 Oroszlán emberek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
avatar
Hozzászólások száma : 467
Join date : 2012. Jul. 24.
Tartózkodási hely : Mindenhol
Infos fermées
TémanyitásTárgy: Oroszlán emberek   Vas. Jan. 27, 2013 3:11 am


Oroszlán emberek


Kialakulásuk
Matau azték király mágia segítségével kísérletezett állatokon és embereken. Ennek eredményeképpen olyan embereket hozott létre, akiknek állat szívük volt, ez pedig teljesen elkülönítette őket az emberektől, hiszen inkább állatok, mint emberek.

Mataunak 2 gyermeke volt, egy lány és egy fiú. Miután átváltoztak a testvéri kötelék megváltozott köztük, már nem testvérként tekintettek egymásra. Állati ösztöneik pedig arra sarkalták őket, hogy fenntartsák a fajukat, hiszen apjuk is ezért áldozta fel magát. Sok idő kellett ahhoz, hogy a fajtájuk megtanulja kezelni az állati ösztöneiket, és ne a táplálékszerzés, és a szaporodás legyen az elsődleges céljuk.

Eleinte egy klánt alkottak, de idővel elszaporodtak a Földön, és meg tanultak az emberek világában élni.
Lásd. még Világleírás

Szaporodásuk:
Az ember-állatok születés által azok amik. Tehát a szülők csak is oroszlán emberek lehetnek.

Harapásuk, karmolásuk, vérük NEM fertőző, így nem tudnak más fajt maguk közé vonni. Ahogy egy embert sem tudnak teherbe ejteni!

Kifejezetten egymás társaságát keresik csak, más fajokkal nem keverednek! Természetesen szerelmi szál kialakulhat emberekkel, de ezt a klán nem nézi jó szemmel, főleg, ha nőstényről van szó, ill. csak akkor lehetséges, ha a vezér engedélyt ad rá. Az, aki engedély nélkül teszi ezt, és erre fény derül büntetésre számíthat, ami legtöbb esetben a szeretett ember levadászásával jár!

Az oroszlán emberek terhessége 5 hónap. Az első hónap alatt nem szabad az átváltozás. A második hónaptól szabad átváltozni a terhesség végig, sőt állati alakban ilyenkor a nőstények jobban is érzik magukat. Ezekben a hónapokban az emberekhez képest kétszer olyan gyorsabban fejlődik az embrió. A harmadik hónaptól folyamatos felügyelést igényelnek, hogy a vad, ami ki kívánkozik, ne törjön a felszínre, ha emberi alakban maradnak. Így célszerű állati alakban kivárni a terhesség tovább idejét, illetve így is szülni. Ha még is az emberforma mellett dönt a nőstény-ami igen ritka (1000 ból talán 1)- akkor a vadállatát, csak is a vezér képes kordában tartani, hogy az állapotos egyén ne változz át.
Az utód állati alakban jön a világra, és pubertás koráig úgy is marad, csak akkor lesz képes emberi alakot ölteni. Jellemző náluk az iker terhesség.

Átváltozás:
Átváltozásukat nem befolyásolja a hold, vagy a nap állása. Csak is állati énjük, akit néha napon szabadon kell engedniük, hogy vadászhasson, kiélhesse az ösztöneit. Ugyan ekkor az ember teljesen ura a belső énének ilyenkor is.
A fiatalok csak pubertás korban változnak át először, addig születésüktől kezdve állati alakban vannak, és gondolati uton, állati nyelven kommunikálnak a fajtársaikkal. Az első átváltozás az esetükben mindig úgy történik, hogy vagy a vezér, vagy az alárendelt hím apa kivisz az erdőbe az utódját, és ott lenyugtatja a vadat vadászat után.
Ember és állat egy ugrással, fény kíséretével vált alakot. Ruházatuk ilyenkor nem megy tönkre, hanem a földre hullik mikor a fényjelenség, megtörténik. Visszaváltozáskor olyanok, mint ahogy megteremtették őket, tehát meztelenek.
Részleges átváltozásra nem képesek, csak a szemükben jelenik meg néha a vad pillantása, de ez is csak egy felvillanás, a szem nem változik meg, emberi marad.

Állati kinézetük:
Méretük minden egyes esetben akkora, amekkora a valódi állat, nem kisebb, nem nagyobb! Tehát az oroszlán a tigrisnél valamivel kisebb, de azért elég nagy termetű macskaféle. Testhossza 1,7 m, a nőstények ennél gyakorta kisebbek, farok hossza 90-100 cm, testtömege pedig mintegy 180-200 kg. Testének alapszíne sárgásbarna, de a fiatal állatokon halvány foltok figyelhetők meg, amelyek látványos módon néha felnőttkorban is megmaradnak. A hímek sörényt viselnek, amelynek színe és mérete területenként és egyedenként is nagyon eltérő lehet. Néha akadnak gyér sörényű, sőt csaknem teljesen sörénytelen hímek is, de akadnak dús, bozontos sörényű egyedek is. A sörény színe sárgásbarna, vagy akár sötétbarna, fekete is lehet.
Fehér oroszlán: nagy ritkaságnak számít, klánonként max 3 fordulhat elő. Ha az egyik nőstény az teljes bizonyossággal a vezérhez tartozik! Ha minden fehér oroszlán nőstény, akkor a vezér választ magának közülük.

Fekete oroszlán ritkább, mint a fehér. Így belőlük csak 1 megengedett. Ha ez nőstény, akkor a vezérhez tartozik.

Bővebben a korlátoknál, vagy érdeklődj a staffnál!

Gyenge pontjaik
Nem halhatatlanok. nem hat rájuk semmilyen természeti, vagy mesterséges dolog.  Ha megsebesülnek, akkor gyorsabban gyógyulnak, mint az emberek.
Ugyan úgy hatnak rájuk betegségek, mint az emberekre, akár szó lehet halálosakról is, pl. rák stb.

Koruk
A király elsődleges célja az volt, hogy megnövelje gyermekeinek az élettartamát. Ehhez mágiát használt, és a vártnál többet is elért. Így egy oroszlán ember, akár 700 évig is élhet.
Öregedésünk rendes emberi ütemben történik, viszont kinézetük 25-30 éves korukig öregszik csak. Utána fiatalnak néznek ki, de amint tudják, hogy életük hamarosan véget ér testük is elkezd öregedni, és ugyan úgy néznek ki, mint az idős emberek.

Képességeik:
- átveszik az állatuk tulajdonságát. Emberi alakban jóval erősebbek az átlagembernél. Érzékszerveik sokkal kifinomultak.
- nem képesek részleges átváltozásra
- képesek gondolatban egymással beszélni emberi, illetve állati formában is. Már a fiatalok is képesek erre, hiszen másképpen nem tudnának kommunikálni a többiekkel.
- 300 év felett képesek arra, hogy teleportáljanak egyik helyről a másikra: csak olyan helyre képesek teleportálni, amit már láttak vagy a saját szemükkel, vagy képről. Zárt tereknél, pl épületeknél ,szobáknál viszont ajánlatos vigyázni, mert elképzelhető, hogy az adott területet felújították, így akár egy falba is teleportálhatunk, és az életünk véget érhet. Így ajánlatosabb nyílt tereket, területeket választani!
- különleges képességük nincs!!!


Párok, párosodás:
Kiválasztással történik a partnerre találás, ez általában szex után dől el pár órával.

Nagy általánosságokban fajta béli a szerencsés pár, de előfordulhat, hogy az adott oroszlán embert választ magának párnak.

Ez igen ritka, klánonként csak 2-3 egyednél fordul elő. Mint tudjuk, ebben az esetben nem születhet utód, ill. a vezér engedélyét kell kérni. A vad megérzi magában, hogy választott magának társat, és ezt az emberrel is tudatnia kell miután kikérte a vezér véleményét a dologról. El kell neki mondania mindent, és rá kell vennie, hogy erről hallgasson másként halál fia lesz. Ha elfogadja az ember az oroszlánt párjának élnek boldogan, míg meg nem hallnak. Ha nem fogadja el, akkor az embernek meg kell halnia, mert nincs meg a biztosíték, hogy nem jár el a szája. Illetve az oroszlán addig nem fog tudni új párt választani, míg az ember meg nem hal.

Ha oroszlán választ oroszlánt, akkor már akár aktus közben is megtörténhet a kiválasztás. Ezt a szemek felvillanása jelzi, de ugyan ez történhet később is, ill. hirtelen melegség tör az illetőre. Ha nem nyer viszonzásra, akkor egy évig képtelen lesz az illető párosodni (tehát 1 évig impotens lesz, és semmi sem segít rajta férfiak esetében, nőknél pedig nem fogja kívánni a szexet, és nem is fogja azt élvezni, ha még is megtörténne vele, csak egy darab fa lesz).

Nem kiválasztással is lehet kapcsolat két egyed között. Ezek a kapcsolatok rövidek, de lehet belőle hosszú is, ekkor szeretőről, vagy ágyasról beszélünk. A szeretők csak is emberként vannak együtt, és arra használják fel ezt a dolgot, hogy jobban megismerjék egymást. Szeretőből akár lehet kettő vagy három.  

Párosodás emberek esetében egyértelmű, hogy emberi formában történik. Azonban ha oroszlánokról van szó két dolog is szóba kerülhet. Az emberi alakban való , és az állati alakban. Az ember alakban lévő egyértelmű. Terhesség ebből a fajta együtt létből 10000:1 –hez az esélye.

Figyelem állatalakban történő egyesülés csak is a kijelölt helyen játszható ki, ami csak is a következőképpen folyhat le:
A párocska elmegy a szent forróshoz állati alakjukban, majd a vízhez érve visszaváltoznak, és megmerítkeznek a forrás vízében, hogy lemossák egymást. Ez egyfajta megtisztulás mind attól, ami eddig történt velük, azért, hogy tisztán, szinte még ifjúként álljanak a másik előtt, akár egy ártatlan. Ezzel a szertartás véget ért, mert innentől már a szerelem/szenvedély veszi át a vezető zsineget, mert elkezdődik a beteljesülés felé vezető út (megkezdődik, aminek meg kell kezdődnie: +18). Ezt a parton folytatják eleinte emberként, majd állatként, és hogy melyik alakban fejezik be, az csak a páron múlik.
Az a pár, amelyik utódot szeretne mindenféleképpen így tölti együtt a pásztorórákat, hiszen ekkor van a legnagyobb esély arra, hogy a nőstényt teherbe ejti a hím.

Táplálkozás:
Táplálkozásukat tekintve minden evők, de hetente legalább egyszer vadászniuk kell az erdőben. Ez történhet egyedül, de akár csoportosan is. Csoportos vadászat esetében, ha a vezér jelen van, akkor ő kezd el először enni, utána következnek a nőstények, végül a kölykök és az alárendelt hímek.

Hagyomány szerint a nőstények vadásszák le a vadat közös vadászatkor, meg a táplálkozási rend szerint kivárják a sorukat.

Az alkohol mindenkire másképpen ha, de még a legszívósabb egyedik egy idő után már nem bírják az italt. Egy embert viszont simán asztal alá isznak.


Erőviszonyok
Minden oroszlán kibocsájt magából egyfajta energiát is, ami alapján a fajtársai be tudják őt azonosítani, hogy mennyire erős, kb milyen idős. Az energia észlelését úgy képzeljétek el, mintha a hideg futkosna a hátatokon, amitől feláll a szőr rajta. Minél erősebb a veled szemben álló ezt annál jobban érzed. Ha veled egyenrangú, akkor nem érzel semmit sem. Ez az erőérzékelés a vezéreknél legnagyobb. Ha velük állsz szemben, akkor érzed legerősebben ezt.
Az erő attól függ, hogy az adott karakter mennyi idős. Tehát, ha valaki szembe kerül 100 évesen egy 200 évessel, akkor egyértelmű, hogy a 200 éves lesz az erősebb. Viszont, ha egy 100 éves, egy 110 évessel kerül szembe, akkor közel egyforma erejük van. Összegezve adott a karaktered kora, ha 10 évvel fiatalabb, vagy öregebb karakterrel akad össze, akkor ők egyenlő erőviszonyok között állnak, ha viszont a korkülönbség több mint 10 év, akkor az idősebb karakter az erősebb.
A nőstények, és a hímek között állati alakban több különbség is van, de legfeltűnőbb a méretük. A nőstények kisebbek, és könnyebbek is a hímeknél. Izomzatban viszont nem különböznek. Ez a különbség emberi alakban nem látható. Így közöttük a következő módon alakul az erőviszony:
- oroszlán alakban mindig a hímek győznek mivel nagyobb termetűek, és nagyobb súlyúak, akár csak a természetben
- emberi alakban viszont a kor számít, illetve a testfelépítés.
Emberi alakban egy olyan nőstény/hím, amelyik emberként nem tanult harcolni, önvédelmet, fegyverhasználatot az viszont nem lesz képes megvédeni magát egy nála fiatalabb hímmel/nősténnyel, aki viszont rendelkezik önvédelmi tanulmányokkal


Klánok élete
Az oroszlán emberek klánokban élnek. Minden városban vagy mellette található 1 klán, illetve találkozhatunk még kóbor hímekkel és egy két nősténnyel is világszerte. A mi városunk a ritkaságok egyike, hiszen a városban két klán vert tanyát, és mellettük megtalálhatjuk még a kóbor egyedeket is.
A klán nagyobb része nőstényekből, és a kölykökből áll. Hozzájuk tartozik még pár alárendelt hím, és természetesen a vezér.

A nőstények többsége rokoni kapcsolatban van egymással, de vérfrissítés gyanánt a vezér mindig szerez külsős nőstényeket. Ez abból áll, hogy alaposan körbe udvarolja addig, amíg meg nem kapja, végül pedig elcsábítja a saját falkájába a nőstényt, ahol még egy darabig foglalkozik vele, aztán pedig vagy folytatódik ez a kapcsolat, vagy nem. Az esetek többségében nem szokott folytatódni a dolog.

A nőstények szerepe az utódlás, és a vadászatban jelenik meg leginkább. Minden más esetben a beleszólásuk, megkérdezésük csak másodlagos dolog. Ettől függetlenül igen szabadon élhetnek, persze korlátok között.

Egy klánban csak egy kiváló hím lehet(a vezér), a többi hím neki vannak alárendelve. Ha nem fogadja el az alárendeltséget, akkor a vezér kitagadja őt, és kóbor oroszlánná válik, akinek nincs klánja, és más klánok is csak akkor fogadják be, ha fejet hajt vezérük előtt. Az alárendelt hímek csak is engedéllyel nemzhetnek utódokat. (az engedélyt azok a hímek szokták megkapni, akik teljesen hűségesek a vezérhez).
A vezért mindenki tiszteli, és nem kérdőjelezi meg a döntését. Elfogadják őt, akkor is, ha valakit meg kell büntetnie.
A klánok vezetései stílusa lehet demokratikus, ami keveredik a diktatúrával, vagy csak diktatórikus. Mind a két esetben a vezér szava szent. Döntését, aki megmeri kérdőjelezni az vagy halál fia, vagy véres büntetés vár rá, vagy pedig kitagadják a klánból. Ez csak is a vezér épp aktuális kedvétől függ.
A vezér nem tűri azt, ha valaki rátámad. Főleg, ha ez büntetés közben történik. Ilyenkor mind a két fél büntetést kap, tehát akin segíteni akart, az duplán kapja meg, amit kiosztottak rá. A vezérek bármit, és bármilyen módszerrel azon vannak, hogy klánjukat védjék, és fenntartsák azt, így erőszakot sem félnek alkalmazni.

Klánok felépítése
A falka élén tehát a vezér oroszlán áll. Akinek több kiváltsága is akad:
- a zsákmányból ő lakomázhat előre közös vadászatkor
- bármelyik nőstényt megkaphatja, azt is, amelyik foglalt esetleg, és egy alárendelt hím szeretője
- több szeretőt tart, mint a többi hím, akikkel utódokat is nemz
- a dönt mindenki sorsa felett. Legfőképpen arról, hogy melyik hím marad a falkában, és melyik nem
- egy fajta diktatúrát vezet – az van, amit ő mond

A nőstények között nincs konkrét rangsor, esetleg lehet kedvenc az alfánál (ágyas), de ez nem jelenti azt, hogy rangban feljebb áll, mint az a nőstény, amelyik nem szeretője a vezérnek. Illetve annyi előnye van csak, hogy neki a vezér nemz gyermeket, akiből később akár a vezér utódja is lehet, ezért némi tisztelet körbe lengi őt. Többször ad tanácsot fiatalabb nőstényeknek, akik ezeket meg is fogadják. Kötelessége ezen nősténynek segíteni nőstény társait, és útmutatással adni nekik.

Társadalmi ranglétre a következőképpen néz ki:
- oroszlán vezér
- vezér ágyasai
- nőstények
- alárendelt hímek

Engedély kérelmek oroszlánok részére a klán vezetőktől:
- kóbor egyedek esetében érdemes a városba érkezéskor felkeresni a városi klánokat, hogy engedélyt kérjenek a vezértől a városban tartózkodásra, ellenkező esetben elüldözik egy idő után. A városban jelenleg két klán is tartózkodik, így a kóbor egyedre van bízva, hogy melyiknél jelentkezik, vagy jelentkezik e mind kettőnél. Ellentétes klánnal való jelentkezés, és tartózkodási engedély esetében a másik klán megtűri az illetőt, de nem fognak barátságosan viselkedni vele. Ill a hímeknél mindig is fenn fog az állni, hogy a klánok féltik tőlük a nőstényeiket.
A városban maradásnak ára van, amit az illető az adott klán vezérrel alkud ki, egyez meg. Az engedélyt persze minden esetben megfogja kapni a kóbor egyed!

- engedélyt kell kérni azok oroszlánoknak, akik emberrel kavarodnak szerelmi szálba, főleg akkor, ha ez komolyra fordul. A vezérek ez esetben sem nézik jó szemmel, de megfelelő indokkal az engedélyt meg fogják kapni. Az engedélyi nélküli ilyesfajta kapcsolatokban az emberre halál vár, az oroszlánra pedig száműzetés.

- a klánon belüli nőstények mind a vezérhez tartoznak, mivel ő jelöli meg őket.

Ha a klánon belül egy nőstény egyszer lefekszik egy hímmel, akkor ez nem jelent problémát. Viszont, ha ugyan azon hímmel fekszik le kétszer, vagy többször, akkor a második eset után ajánlatos a vezér elé állni, és engedélyt kérni szeretői viszony létesítésére.

Szeretői engedély után, ha szerelmi száll alakul ki a pár között újfent értesíteni kell a vezért, hogy a dolog kezd komolyabbra váltani, és úgy mond meg kell kérni a nőstény kezét tőle, mintha csak a lányt az apjától kérné meg. Persze ezek után nem kötelező a házasság!!!

Gyermekáldás ,csak is leánykérés után lehetséges, ill. a vezérnél engedélyezni kell, mert az engedély nélküli kölykök nem szívesen látottak, főleg, ha hímek!


Klánok megkülönböztetése

Minden nőstény magán viseli a Vezér jegyét, ami nem más, mint a harapásának a nyoma, ami a bal karjukon található, és a mágiának köszönhetően megmarad a harapás nyom. Ezen kívül pedig minden klánnak meg van még a saját jegye, egy tetoválása.

Ha egy nőstény már visel egy jegyet: harapást, és tetoválást. Az új helyen ezeket eltüntetik a következő módon. A harapás újra harapással egyfajta új bélyeget képez, ami még az első jelölésnél is fájdalmasabb. Az oka pedig nem más, mint hogy a mágiának ki kell égetnie az előző harapás minden nyomát, hogy az új oda kerülhessen. Tetoválás esetében pedig először eltüntetik a régit, vagy rátetoválnak, és kihozzák az adott klán jegyét.


A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 30, 2013 12:33 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://killingdance.hungarianforum.com
Admin
avatar
Hozzászólások száma : 467
Join date : 2012. Jul. 24.
Tartózkodási hely : Mindenhol
Infos fermées
TémanyitásTárgy: Re: Oroszlán emberek   Vas. Jan. 27, 2013 3:13 am

Matau klán

A klán már ősidők óta él a városban, és annak környékén. Mára már viszont megszerezték maguknak az Alcatraz-szigetet, amit kedvük szerint alakítottak át.
Itt szabadon mozoghatnak emberként, de akár állatként is, hiszen erős a biztonsági rendszer, és mindenhol őrök vannak, hogy ne zavarja meg senki idegen a klán életét. Az emberek csak annyit tudnak, hogy valami gazdag egyén megvette a szigetet, és magántulajdon lett.(lásd emberek leírás)

A klánhoz tartozik még a Lion's Bar nevezetű szórakozó hely, ami a belvárosban található.
Többen a bárban dolgoznak, de ettől eltekintve a város bármely helyén dolgozhatnak.

A vezér nem tűri, hogy a klán tagjai külön éljenek, így ez tilos, de szabadon mozoghatnak a városban, szabadon dolgozhat, mindenki ahol szeretne. Bár bizonyos esetekben meg kell győzni őt, hogy az adott illető miért akarja azt a munkát stb, és csak az ő engedélyével fogadhatja el a munkát. Leginkább itt a nőstényekről van szó, akik emberek között akarnak bizonyos szolgáltatásokat nyújtani, mivel nincs jó szemmel nézve, ha emberekkel kötnek kapcsolatokat.

A hivatalos dolgok mellett a klán illegális dolgokkal is foglalkozik, és kapcsolatai vannak a helyi maffiával is. Leginkább kemény legényként vannak jelen, testőrként, de előfordult már, hogy kisebb ügyleteket maguk is lebonyolítottak. A következőkkel is foglalkoznak: műtárgy és általános fogyasztási cikkekkel való kereskedés a feketepiacon.

Vezér - Richard McLaglen
Vezérhez tartozó nőstények - Katja Belinkov (fehér)-Elisabeth Leclair - ???
Vezér jobb és bal keze - Vaughn C. Hunter - Dastan McLaglen
Klán tetoválásAlcatraz-sziget


Tagata oroszlán klán

A Tagata klán 2012. telén érkezett a városba.  Számuk igen kicsi volt akkor még, ami nem is csoda, hiszen az idők alatt lemorzsolódtak azon tagok, akik nem fogadták el az új vezért (Ambrost), nem hódoltak be neki. Ambrose pedig selejtezést végzett, amikor megkaparintotta a brazil klánt az embereivel.  Csak 3 nőstény, és 3 hím maradt életben. A klánhoz útjuk során páran még csatlakoztak, hiszen elsőre jó ötletnek vélték, de miután jobban beleláttak a klán életében rá kellett ébredniük, hogy nem ez álmaik klánja.

A klán kicsinysége, és az átélt dolgaik után nagyon összetartott, főleg a nőstények, hiszen talán nekik volt a legszigorúbb életük. Mert vagy teljesen behódoltak, és alávetették életüket és akaratukat Ambrosnak, vagy pedig küzdhettek az életbe maradásért, ami nem egyszerű, és csak kevesen élik túl, vagy talán egy sem. Nem egy „játékszer” tört már el így az akkori vezér kezei között.

A falka megérkezése a városba egyrészt csendesen folyt le, de annál kegyetlenebbül. Ugyan is elfoglaltak egy egész birtokot, amit átírattak a saját nevükre, ahogy az üzletember minden más ingóságát, és üzletét. A férfinek nem volt választása, azt hitte így megmentheti a családját, de halála pillanatában rájött, hogy tévedett. Így a klán kezére került a birtok, ahol jelenleg is luxus körülmények között élnek, illetve a külvárosban található Jackson Motors autókereskedés, és műhely. Ezzel együtt pedig a klán bekerült a helyi autólopásokba, kocsi átalakításokba, és az illegális, és legális versenyekbe.
A klán többször összetűzésbe került már a Mataukkal. Hol bántalmazták egymást, vagy véres ajándékot küldtek egymásnak. A két vezér nem bírt el egymással, így megmaradt a döntetlen felállása, és az egymás bosszantása. Mindeközben a hímek hol itt hol ott csaptak le, és új egyedeket toboroztak a klánhoz. Igaz olykor nem épp toborzásról beszélhetünk, hanem sokkal inkább erőszakról.

2013. nyár eleje viszont meghozta a változást a klán életében. Egy idegen hím került elő a semmiből, és megölte Ambroset, ezzel pedig elnyerte a tagaták irányítását Razan. Ambrosen kívül egy hímet megölt, volt szárnysegéd Miguel elmenekült, hogy saját újtára lépjen, Lorenzo egyelőre maradt , de kitudja meddig. És hogy, hogyan alakul a klán sorsa a továbbiakban, hamarosan kiderül

Vezér - Razan Layton
Vezérhez tartozó nőstények - Candice Steele
Klán tetoválás
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://killingdance.hungarianforum.com
 
Oroszlán emberek
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Killing Dance :: ♦Fajleírások♦-
Ugrás: